Om Annika Leschly

Jeg er specialist i skyggearbejde og arbejder professionelt med at hjælpe andre til at kende og forstå sig selv bedre samt opnå større følelsesmæssig helhed og balance.

Jeg er uddannet Master Integrative Coach og Integrative Leader fra The Ford Institute for Transformational Training i USA hos forfatter, underviser og skyggeekspert Debbie Ford og er certificeret i følgende modeller:

  • Blueprint Coaching
  • Breakthrough Shadow Coaching
  • Courage Coaching
  • Future-Focused Coaching
  • Healing Your Heart Coaching
  • Spiritual Divorce Coaching
  • Integrative Leadership

Jeg tilbyder individuelle skyggeforløb og underviser ledere i skyggearbejde. Derudover fungerer jeg som mentors´mentor og teamleader på Pernille Melsteds Shadow Facilitator uddannelse.

Oprindelig er jeg uddannet Cand.ling.merc. og har været ansat i it-, telecom- og medicinalbranchen i mere end et årti. Jeg er 48 år og bor i Gentofte med min 13-årige søn, Marcus.

I flere år gik jeg på arbejde hver eneste dag med en følelse af at have efterladt min sjæl derhjemme. Jeg mærkede en tomhed og længsel efter noget andet. Jeg var bare slet ikke klar over, hvad det andet var.

I 2007 tog jeg i første omgang en uddannelse som Life- og Business coach hos Sofia Manning. Under uddannelsen blev jeg præsenteret for noget materiale af Debbie Ford om skyggearbejde. Et halvt år senere holdt Debbie Ford for første gang sin internationalt anerkendte workshop, The Shadow Process, i København. Jeg deltog, og weekenden blev et vendepunkt i mit liv. To måneder senere startede jeg på hendes uddannelse i USA.

Jeg har taget stort set alle de uddannelser Debbie Ford nogensinde har udbudt. Jeg har assisteret på hendes kurser og været mentor og censor på hendes uddannelser indtil hendes alt for tidlige død i 2013.

Til trods for, at de år hvor jeg arbejdede på at skabe mig en ny karriere baseret på hvad jeg var passioneret omkring var en af de mest givende og inspirerende perioder af mit liv, var det samtidig også den mest hektiske.

I dag har jeg gjort skyggearbejdets store løfte – helhed og balance – til mit speciale. Ud fra flere års egne erfaringer og gennem arbejdet med mange hårdtarbejdende mænd og kvinder, har jeg lært, at når vi sætter os fri af fortidens begrænsninger og integrerer alle sider af os selv, bliver vores kærlige impulser afbalanceret af vores mørke, egoistiske impulser, og vi bliver til hele mennesker i harmoni med os selv.