Skyggecoaching

  • Længes du efter en større indre ro og balance?
  • Sidder du fast i dit liv på et eller flere områder?
  • Ønsker du at være fri til at udleve flere sider af dig selv?
  • Står du midt i en livskrise og mærker noget nyt banke på?
  • Kan du mærke, at der er “mere i dig”, men du kan ikke selv bringe det frem?
  • Savner du modet til at gå nye veje og realisere dine drømme?
  • Drømmer du om at træde mere autentisk frem i dit liv?
  • Har du brug for at få mere styr på dine egne skygger?
  • Længes du efter at få adgang til dine lyse skyggesider?

Vi mennesker rummer alle tænkelig følelser og egenskaber. Nogle af dem har vi bare ikke fuld adgang til, og det skaber en ubalance i vores liv. Hvis du kun har adgang til halvdelen af dig selv, kan det være svært at stå snorlige med fødderne solidt plantet i jorden.

Vi har brug for det hele – både det mørke og det lyse – for at kunne skabe balance og stå stærkt i os selv.

Vi kender alle sammen de tidspunkter i vores liv, hvor vi står i situationer, som kalder på at skulle vise nye sider af os selv frem. Vi mærker, at vi gerne vil gå efter det nye, men der er noget, der holder os tilbage. En skygge, der står i vejen.

Det kan også være, at livet har taget en pludselig drejning, og vi kan have svært ved at samle os selv op. Fx i forbindelse med en skilsmisse, fyring, sygdom, et stressnedbrud eller dødsfald, eller når vi – typisk omkring 40-års alderen – kan opleve en pludselig eller snigende – følelse af tomhed, meningsløshed og forvirring.

Uanset hvilken krise eller hvilket livsvendepunkt, vi står i, er der flere ting, vi kan gøre. Vi kan enten ignorere det, fortrænge det, eller håbe på, at følelsen forsvinder af sig selv igen. Eller vi kan kigge indad. Og undersøge, hvad det er, der gemmer sig under overfladen. Finde ind til, hvad det er, der kræver vores opmærksomhed. Dette kan være en fantastisk mulighed for at lære os selv bedre at kende. På et langt dybere plan.

Når du arbejder med dine skyggesider, får du adgang til et større repertoire, hvilket fører til en større følelse af helhed. Når du har adgang til hele dig, vil du automatisk mærke en større balance.

Det vil være sværere for andre at “trykke på dine knapper”, fordi du vil have neutraliseret knapperne ved deres rod. Du vil ikke længere være en slave af dine følelsesmæssige reaktioner, men have et ægte valg omkring, hvordan du vil respondere.

At være følelsesmæssig hel vil sige at have skabt fuldkommen balance mellem vores passive og aggressive side. Begge sider er lige afgørende i forhold til det at være hel.

Jeg tilbyder disse to virkelig powerfulde coachingforløb, skabt af Debbie Ford:

Blueprint coaching

(Personligt 1:1 skyggeforløb bestående af 12 sessioner á 90 minutter + intro- og afslutningssession. 11.990 kr. + moms. Kan betales i rater. I alt 18 timers coaching. )

Healing Your Heart coaching

(Personligt 1:1 skyggeforløb bestående af 13 sessioner á 90 minutter + intro- og afslutningssession. 12.900 + moms. Kan betales i rater. I alt 19,5 timers coaching.)

Og så tilbyder jeg også:

Sæt Dig Selv Fri Coaching

(Personligt 1:1 skyggeforløb bestående af 8 sessioner á 75 minutter. 6.990 kr. + moms. Kan betales i rater. I alt 10 timers coaching.)

Forløbene er gode for dig, der har lyst til en længere personlig proces, og som ikke er bange for spiritualitet og dybe, guidede visualiseringer.

Jeg kan også coache dig i enkeltstående “almindelige” skyggesessioner, hvis du står (akut) i en situation, du gerne vil have klarhed på – og et skyggeperspektiv på.

Al coaching foregår over telefonen (eller Skype).

Hvorfor foregår coachingen ikke face-to-face?

Fordi Debbie Fords coaching er baseret på dybe visualiseringsøvelser, hvor du sidder med lukkede øjne og bliver guidet via spørgsmål. Dette fungerer (mindst) lige så godt, ved at du sidder i dine egne trygge, rolige omgivelser. Du sparer også tid og transport – og geografi er ingen hindring.

Jeg tilbyder dig en 20 minutters gratis prøvetime, hvor du kan få en fornemmelse af, hvordan det er at blive coachet på denne måde. Book en gratis prøvesession her.