STYRK DEN, DU ER – en introduktion til skyggearbejde

Foredraget er til dig, der godt kunne tænke dig at blive klogere på  skyggearbejde og er nysgerrig på, hvordan det kan hjælpe dig med at:

 

 • Blive mere hel
 • Opnå større følelsesmæssig frihed
 • Blive mere autentisk og karismatisk
 • Få en større indre ro
 • Blive klogere på, hvad der blokerer for, at du får mere af det, du gerne vil have i dit liv
 • Blive bedre til at sætte grænser
 • Komme mere i balance
 • Blive mere modig til at gøre det, du drømmer om
 • Hvile mere i dig selv
 • Højne din selvkærlighed

og få mere energi (fordi du ikke længere bruger den på at skjule sider af dig selv og pege fingre ad andre)

Til foredraget giver jeg dig en introduktion til skyggen. Jeg fortæller, hvad skyggen er, hvordan den bliver skabt og forklarer, hvordan kendskab til skyggen kan hjælpe dig i dit liv.

Skyggen er alt det, der holder os tilbage og begrænser os. Det er alt det, vi ikke vil være ved. Vi har alle sammen ting, som vi ikke vil have, at andre skal kalde os eller tænke om os. Egenskaber, som vi tror, gør os forkerte, og som vi tror, andre vil hade os for eller grine af. Egenskaber, vi har gemt i skyggen, så ingen kan opdage dem.

Når vi arbejder med vores skyggesider bliver vi mere hele, og vi holder vi op med at gemme os for os selv. Og når vi gør det, holder vi automatisk op med at gemme os for resten af verden.

Skyggen er også alt det, vi har lyst til at åbne op for. Det, vi savner at være. Alt det smukke, skønne og værdifulde, som vi måske let kan se i andre, men har svært ved at kende i os selv.

Skyggen – med al dens mystik – er nøglen til din ultimative frihed

Dine skyggesider er ofte så godt skjult for dig, at de kan være næsten umulige at finde. Nogle af disse egenskaber begravede du, da du var tre-fire år gammel. Når du generobrer de sider af dig selv, du har forvist til skyggen, vil du opleve hele billedet af, hvem du virkelig er. Du vil naturligt lægge dine masker væk og få din frihed tilbage. Friheden til at være den, du er. På godt og ondt.

Skyggearbejde er et fantastisk selvkærligt og effektivt redskab. Det lærer dig, at du har brug for det hele – både det lyse og det mørke – for at skabe balance og stå stærkt i dig selv.

Foredraget veksler mellem oplæg og enkle øvelser (visualiseringer), der sætter teorierne i perspektiv og giver dig mulighed for at finde frem til dine personlige skyggesider.

Du behøver ikke kende til skygger i forvejen. Jeg tager det hele fra begyndelsen og går også i dybden. Så det er også til dig, der ved lidt om skygger i forvejen.

Der er intet grænseoverskridende ved foredraget. Hvis du mest har lyst til bare at sidde stille og lytte, er det selvfølgelig helt i orden.

Min intention er, at du kommer til at få mindst én indsigt, der vil give dig et nyt syn på dig selv, og hvad det er, du evt. kan drage fordel af at arbejde mere med.

Aftenen inkluderer bl.a.:

 • Præsentation om alle aspekter ved skyggen
 • Guidet visualisering, så du kan finde frem til dine personlige skygger og se, hvad du har gemt, glemt eller endnu ikke udforsket
 • Oplæg, der forklarer, hvad skyggen er, og hvordan du får adgang til de egenskaber, du længes efter
 • Tid til spørgsmål

Der er te/kaffe når du kommer og også lidt sødt i pausen. Jeg har sørget for papir og blyant, så det eneste du behøver at gøre, er at møde op.

“Det er først, når du har modet til at se dig selv præcis, som du er – uden nogen form for selvbedrag – at du er i stand til at ændre dit liv radikalt”.
– Debbie Ford