Hvad skal du tage hjem i 2016?

Når vi står på tærsklen til et nyt år, kan det være rigtig godt at kigge på vores vision for det nye år og undersøge, hvad det egentlig er, vi har brug for at tage tilbage for at få den opfyldt.

For alt, hvad vi ønsker at opnå eller opleve, er der nogle bestemte egenskaber eller karaktertræk, vi har brug for at have adgang til og udvise.

Selvom vi måske ikke altid udtrykker dem, eksisterer alle egenskaber og karaktertræk inden i hver eneste af os. Vi blev altså født sunde og helstøbte med fuld adgang til såvel vores lyse som mørke egenskaber.

Under vores opvækst forkastede vi visse egenskaber eller dele af os selv.

Så længe vi ikke kan rumme både vores lyse og mørke sider, bliver vi aldrig i stand til virkelig at opleve det at være følelsesmæssig hel.

Når en af disse sider er ude af balance, bliver vi ved med at høre en indre stemme, der siger: Sådan er jeg ikke!

Hvis der er særlige dele af os selv, vi ikke kan vedkende os, vil der være visse ting, vi aldrig vil kunne manifestere.

Og det er trist. Meget trist endda. For vores sjæl længes efter at realisere alle sine muligheder.

I sin bog ”A Return to Love” skriver Marianne Williamson:

”Vores dybeste frygt er ikke, at vi er utilstrækkelige. Vores dybeste frygt er, at vi er mægtigere, end vi kan gøre os begreb om. Det er vores lys, ikke vores mørke, der skræmmer os mest. Vi spørger os selv: Hvorfor kan jeg være begavet, storslået, talentfuld og fantastisk? Men hvorfor skulle du ikke være det? Du er et af Guds børn. Det tjener ikke verden, at du gør dig mindre end du er. Der er intet oplyst ved at gøre dig selv mindre, for at andre ikke skal føle sig usikre. Det er meningen, at vi alle sammen skal stråle, ligesom børn gør. Vi er født til at manifestere Guds herlighed inden i os. Den er ikke blot i nogle af os. Den er i os alle. Når vi lader vores lys stråle, giver vi ubevidst andre tilladelse til at gøre det samme. Når vi bliver befriet fra vores egen frygt, virker vores nærvær automatisk befriende på andre.”

Det er udfordrende at tage vores lys hjem, fordi det udfordrer vores kerneoverbevisninger. Det modsiger det, vi har fået fortalt. Det tvinger os til at konfrontere vores modstand og give slip på vores historier og undskyldninger.

Men når vi starter på processen med at tage vores lys tilbage, vil vi også begynde at forstå, at vi er alt. At vi besidder alle egenskaber. At vi mennesker er hele væsener.

Vi mangler ikke noget, for at kunne få opfyldt vores dybeste ønsker. De egenskaber, vi kan se i alle andre, indeholder vi selv.

Vi kan – hvis vi vil – vælge at udvikle de egenskaber og karaktertræk, vi har forsømt, eller aldrig rigtig er blevet komfortabel med, gennem vores valg og handlinger.

Det er en daglig øvelse, og det kræver både tillid og udholdenhed at rumme vores egne positive sider. At rumme vores egen storhed.

Hvad skal DU tage hjem i 2016?

Hvilke nye egenskaber og karaktertræk har du mest brug for at udvikle i det nye år?

Hvis du mener, at det var din usikkerhed, der stod i vejen for dig i 2015, så kunne det være, at du skulle træffe et valg om at styrke din selvsikkerhed i 2016. Altså nære din selvsikkerhed dagligt. For eksempel ved at lægge mærke til og anerkende dig selv hver eneste gang, du gør noget, der føles lidt modigt.

Hvis det var din hang til tryghed, der saboterede dine forsøg på at finde kærligheden, så kunne du øve dig i at give lidt mere plads til den mere flirtende og eventyrlystne side af dig. Og måske begynde at date.

Hvis det var din vrede, der ødelagde din relation til en af dine kære, så kunne du kigge på, hvad det modsatte af vrede er for dig? Måske er det medfølelse, blidhed, venlighed eller empati? Og så kunne du committe dig til at gøre bare en ting om dagen, der vil nære denne egenskab.

At kunne rumme alt, hvad vi er, er nøglen til at kunne leve vores liv fuldt ud.

Ha’ et skønt, festligt og vidunderligt nytår – og må du være den, du længes efter at være i 2016!

Del denne post

Måske vil du også synes om

Generelt

Debbie Ford, The Shadow Queen

Smukke Debbie Ford ❤️ Det er næsten ikke til at forstå, at det er 10 år siden denne fantastisk inspirerende, kloge og passionerede kvinde og

Skyggearbejde giver dig en større frihed, lethed og balance.

Få mine 10 bedste tips til at leve dit liv i balance