Blueprint skyggeforløb

Blueprint forløbet er en unik og dybtgående proces udviklet af Debbie Ford, hvor du arbejder med dine skyggesider (de sider i dig selv, du enten skjuler, fornægter eller undertrykker).

Blueprint skyggeforløbet er skabt til dig, der:

Blueprint-processen er designet til at lede dig tilbage til dit autentiske jeg. Den handler om at lære at rumme hele dig selv. Ved at forstå, at det, du ser i andre – som du enten foragter eller forguder – blot er uintegrerede aspekter af dig selv, kan du blive hel igen. Ved at tillade dig selv at være et helt menneske, gør du dig fri fra at reagere på andre og trækker din power tilbage til dig selv.

De fornægtede dele af os selv er ikke kun dem, som vi opfatter som negative. Der kan være rigtig mange positive og fantastiske dele af os selv, som vi heller ikke har adgang til, fordi vi på en måde er kommet til at tro på, at vi ikke har disse egenskaber eller kvaliteter. Ved at tage disse positive egenskaber af os selv tilbage og integrere dem, vil vi være i stand til at bruge dem til vores fordel og opnå en større indre balance, autenticitet og skabe det liv, vi inderst inde ønsker os.

Efter et Blueprint skyggeforløb vil du:

 • Have opnået en større følelsesmæssig helhed og balance
 • Være bedre til at sætte grænser og sige fra
 • Have integreret dine mørke skygger, de fornægtede sider af dig selv, der holder dig fast i dine gamle, negative mønstre
 • Have generobret dine lyse skygger, de positive egenskaber, du har brug for til at kunne skabe et inspirerende og succesfuldt liv
 • Være bedre til at mærke efter, hvad du vil – og handle derefter
 • Være i stand til at se din historie og din fortid som din styrke
 • Opleve den frihed, power og tryghed, der kommer af at have adgang til din egen indre visdom
 • Have sat og opnået et specifikt og veldefineret mål
 • Have større tillid til egne kompetencer
 • Mærke en større selvaccept
 • Have følelsen af at hvile mere i dig selv
Blueprint skyggeforløbet er designet til at lede dig tilbage til dit autentiske jeg

Blueprint skyggeforløbet:

Blueprint skyggeforløbet er ideelt til dig, der:

Praktisk information

Igennem de 12 uger bliver du bl.a. guidet til at kigge på temaer som: vision, delpersonligheder, skyggeoverbevisninger, underliggende commitments, accept, tillid, ansvar, valg, tilgivelse, selvkærlighed og det at tage dit lys tilbage.

Blueprint forløbet er på 12 sessioner + introsession samt en halv times opfølgningssession

Du får din egen workbook til Blueprint forløbet og sessionerne foregår over telefonen (eller Zoom). Du skal beregne 75-90 minutter til hver session.

Pris for 3 måneders Blueprint forløb (12 ugentlige sessioner á 75-90 min. + intro- og opfølgningssession): Kr. 11.990 + moms.

Det siger andre, der har prøvet Blueprint forløbet

Klar til at komme i gang?

Jeg tilbyder en 20-minutters uforpligtende prøvesession, så du kan få en fornemmelse af, hvordan det er at blive coachet på denne måde.

Skyggearbejde giver dig en større frihed, lethed og balance.

Få mine 10 bedste tips til at leve dit liv i balance