Sæt dig selv fri - 8 ugers live onlineforløb

Sæt dig selv fri er et forløb, hvor du bliver mere fri. Fri til at være dig. Fri til at gå efter det, der er vigtigt for dig. Og fri for at gå op i, hvad andre tænker.

Sæt dig selv fri er et 8-ugers øjenåbnende og transformerende skyggeforløb. Det er et forløb til dig, der gerne vil lære dig selv at kende på et dybere plan, forstå dine personlige skyggesider, din selvsabotage og det, der spænder ben for, at du gør det, du gerne vil gøre – og er den, du gerne vil være.

Når vi ikke føler os fri til det, er det ofte fordi vi har stillet for mange sider af os selv i skyggen. Vi har vendt vigtige og vitale egenskaber ryggen, og uden adgang til dem, bliver vi holdt fast i en tilsyneladende uforanderlig persona, og har svært ved rigtigt at rykke på det, der er vigtigt for os.

Du har brug for det hele

– både det lyse og det mørke – for at skabe balance og stå stærkt i dig selv

Skyggearbejde er særdeles gavnligt i kriser, konflikter og overgange, hvor man ønsker at gå fra A til B eller genopdage eller genopfinde sig selv. Hvem er jeg egentlig? er spørgsmålet, der bliver vendt.

I Sæt dig selv fri forløbet bliver det spørgsmål stillet på 8 forskellige måder, og du bliver inviteret til at kigge på dig selv (og skyggen) fra mange forskellige vinkler. Det er en slags selvforståelsesforløb, hvor du bliver klogere på dig selv og dine skjulte sider og mønstre. Og hvor du åbner op for og giver plads til en ny version af dig.

Jeg hjælpe andre til at opnå større følelsesmæssig helhed og balance gennem skyggearbejde

Forløbet består af 8 sessioner

Uge for uge bliver du præsenteret for en ny vinkel på skyggearbejdet.
Vi starter med at gøre status over hvor du er lige nu, og hvad du ønsker dig. Du får en introduktion til skyggen og får afdækket hvilke egenskaber og følelser, du har sat i skyggen – både i din barndom og dit voksenliv. Du får en forståelse for dine projektioner og lærer at ”tage en skygge hjem”. Du får afdækket dine personlige blind spots, din fornægtelse, din skam, dine skyggeoverbevisninger og de underliggende commitments, der styrer og bremser dig under overfladen.

Temaer

Sæt dig selv fri forløbet er for dig, der gerne vil:

SÆT DIG SELV FRI forløbet er handlingsdrevet og struktureret. Uge for uge bliver du holdt til ilden og får større indsigt i dig selv og dine mønstre. Hjemmearbejds-refleksionerne sikrer, at du rykker og integrerer det, du lærer om dig selv.

Hvordan foregår det:

Sessionerne indeholder guidede visualiseringer. Det vil sige, at det mere  handler om at mærke end at tænke. Du kan sidde trygt og roligt i din yndlingsstol og lade dig guide.

Det her får du med:

Under forløbet vil du arbejde med et fokusområde. Et område, der er vigtigt for dig, og som du vil tage skridt henimod at transformere hver eneste uge. Det vil ultimativt gøre dig i stand til at give slip på den person, du har været til fordel for den person, du kan blive.

Du har brug for det hele – både det lyse og det mørke – for at skabe balance og stå stærkt i dig selv

Sæt dig selv fri er et forløb, hvor du:​

Sæt dig selv fri 8-ugers forløbet vil give dig:

Praktisk information

Forløbet handler om at få nedbrudt de usynlige mure, du engang har bygget op, så du kan få adgang til de sider af dig selv, du enten har fornægtet, gemt eller givet væk til andre. Så du – måske for første gang – kan se mere ærligt på hvem, du er og træde langt mere autentisk frem. Privat som professionelt.

Hvornår starter forløbet?

Hvis du er interesseret i forløbet, er du meget velkommen til at skrive dig på interesselisten lige her. Så hører du fra mig så snart, at jeg har en ny dato.

Skriv dig op i dag

Hvis du er interesseret i forløbet, er du meget velkommen til at skrive dig på interesselisten lige her. Så hører du fra mig så snart, at jeg har en ny dato.
Skyggearbejde giver dig en større frihed, lethed og balance.

Få mine 10 bedste tips til at leve dit liv i balance