Testimonials

Annika har været vildt dygtig til at hjælpe mig videre på min rejse i livet. Hun er exceptionelt god til at guide og hjælpe med til at åbne op … gå dybt, og finde frem til nye, fantastiske sider af os selv. Jeg anbefaler på det varmeste Annika.

Jens Henrik More

Jeg vidste ikke, hvad der ventede, men på fineste vis fik Annika skabt et rum for fordybelse, udvikling of handling. Et run, jeg aldrig ville have undværet, som jeg stadig har gemt i mit hjerte, som jeg stadig høster frugterne af og som har bidraget til store, smukke forandringer i mit liv, som jeg ikke havde forestillet mig mulighederne af. Trygt, rent og sikkert. Skønne Annika. Tak!

Eva Støre, Teamleder

I have a great experience with Annika as a coach. She is very professional, has good empathy and knows how to work with non-Danish fellows in a flexible and open way, guiding you through the whole process. I’ve found the support and inspiration I needed to achieve my goals. It has been a unique, powerful and transforming journey! I strongly recommend her integral coach service.

Maria Laura Locatelli, Global Market Manager Feed & Forage, Foss Analytical

Jeg har gennemgået et BP coachingforløb med Annika som coach i 2014 – og jeg ville elske at gøre det igen. Annika turde være ubetinget ærlig og direkte, når jeg havde brug for det. Hun kunne være kærlig, støttende og også give noget af sig selv, når det var relevant. Vi kunne grine sammen – grine af hinanden – grine af os selv. Mit coachingforløb med Annika kan beskrives kort af Reinhold Niebuhr: ”God grant me the serenity to accept the things I cannot change; courage to change the things I can; and wisdom to know the difference. “ Jeg har den dybeste respekt for Annika som coach.

Christian Ljørring, Principal Statistician, ALK

Mit Blueprint coachingforløb med Annika var en fantastisk rejse! Det var krevende til tider, lærerikt og utviklende. Fikk masse energi efter hver session. Annika har en rolig, dejlig stemme, som får meg til å slappe av og stole på henne. Hun er god og trygg i seg selv, og gir kloke råd på veien. Anbefales! Jeg har sett på alle mine ”indre venner” på en ny måte. Mine aspekter har blitt konkrete figurer med navn. Føler virklelig en forvandling i hvordan jeg opptrer selv, mer målrettet og glad i meg selv, og alle mine sider!

Hege Saugstad, Sangerinde

Annika coacher med indsigt og nærvær. Hun støttede mig i at gå efter mine mål og udfordrede mig til at kigge hudløst ærligt på mig selv og mit liv – og træffe nogle valg, der var i overensstemmelse med det. 13 ugers coaching med Annika har gjort en kæmpe forskel for mig, og jeg kan varmt anbefale et coachingforløb med Annika.

Anne, HR Partner

Før jeg gik igennem et Courage Coachingforløb hos Annika, kunne jeg ikke finde modet til at sætte mig selv fri af et forhold, der ikke gavnede mig. Gennem forløbet blev det tydeligt for mig, at det var det, jeg havde brug for, og det endte med, at jeg følte mig klædt på i tryghed til at gøre det, jeg havde brug for at gøre. Resultatet af coachingforløbet har været, at jeg grundlæggende føler mig stærkere i min kerne og har fået en anden platform at stå på, hvorfra der tydeligt træffes andre valg end før, der meget bedre tjener mig på alle områder af mit liv. Annika er en storslået coach, der med sin skarphed, blidhed og tryghed sørger for, at man tør.

Tina Hansen

Jeg havde været gennem en hård skilsmisse og var kommet til et punkt, hvor jeg havde brug for hjælp til at komme videre i livet. Jeg har fået meget med, som jeg kan bruge og bygge på i fremtiden. Annikas coaching giver ro og fred til selvfordybelse under selve forløbet, og hun støtter meget med sine kloge bidrag. Jeg føler jeg er kommet videre og har fået vakt min nysgerrighed til en endnu dybere selvforståelse.

Britt, 51 år

Jeg har haft fornøjelsen af at blive coachet af Annika i sommeren 2007 og har oplevet hende som meget motiverende og glædesfyldt. Annika er meget nærværende og ærlig og hendes anerkendende tilgang til klienter er klart én af hende succesfaktorer. God fornøjelse – nyd turen – det gjorde jeg.

Susanne Veistrup, Salgschef Mach Progrator

Efter min sommerferie i år 2007, havde jeg utroligt svært ved at komme i gang igen med at løbetræne. Løbetræningen var en del af mit overordnede mål om at tabe mig de 8 kilo jeg har kæmpet med i 10 år. Jeg kontaktede Annika Louise Leschly for at få motivationen tilbage. Annika fornemmede hvad der virkede for lige netop mig og med en målrettet indsats fra Annikas side, kan jeg i dag konstatere, at de 8 kilo nu er væk. Jeg kan på det varmeste anbefale Annika som coach.

Michel Belchuke, Boligmægleren

Blueprint Shadow Coachingforløbet har betydet en meget stor ændring af mig selv og mit liv. Det har rykket ved min livskvalitet på en god, kærlig og omsorgsfuld måde. Jeg er blevet rigtig god til at sige fra over for andre mennesker og gamle, negative ting, som før har fyldt rigtig meget, er jeg nu blevet i stand til at lægge 100% fra mig. Jeg føler mig stærkere og mere fri end nogensinde før. Jeg står ved mig selv på både godt og ondt. Hele coachingforløbet har været fyldt med kærlighed, forståelse og omsorg. Mine grænser er på intet tidspunkt blevet overskredet, og jeg kan kun anbefale andre at gå igennem denne proces. Jeg kontaktede Annika Louise Leschly for at få motivationen tilbage. Annika fornemmede hvad der virkede for lige netop mig og med en målrettet indsats fra Annikas side, kan jeg i dag konstatere, at de 8 kilo nu er væk. Jeg kan på det varmeste anbefale Annika som coach.

Jane Lohse

At have været igennem et Bluprint Shadow Coachingforløb med Annika har gjort en stor forskel i min hverdag og i mit liv. Annika har bl.a. hjulpet mig med at turde sige min mening til andre mennesker i stedet for at brænde inde med den. Derudover har hun hjulpet mig med at få afklaret nogle ting i mit liv, som har rumsteret meget de sidste par år. Jeg er rigtig glad for at have haft Annika som coach og kan varmt anbefale hende.

Maja Rasmussen

Jeg har netop afsluttet et Blueprint Coaching forløb sammen med Annika Leschly.

I forløbet kommer man vidt omkring, men ikke længere end at det giver mening. Selve forløbet er meget struktureret og har givet mig en masse nye indsigter og forståelse, og vigtigst af alt nogle helt konkrete værktøjer til at komme videre.

Man føler aldrig, når et nyt emne er afdækket, og man skal øve de nye indsigter, at det er svært, eller at man står alene netop fordi de værktøjer/metoder, der bliver tilgængelige gennem Annikas coaching, er så powerfulde.

Annika er på alle områder en særdeles kompetent coacb. Hun er tillidsvækkende, en god lytter, og er især god til at holde fokus og samtidig meget sympatisk. Det er en fornøjelse at gennemgå forløbet sammen med hende.

Jeg har gennem tiden taget en del forløb, kurser og uddannelser inden for personlig udvikling, undervisning samt salg og performance. Blueprintforløbet, og ikke mindst Annika som person, gør, at det nok er det bedste, jeg har oplevet. Det har uden tvivl styrket mig personligt, og ikke mindst i min rolle som VIP rådgiver hos Topdanmark, hvor jeg både underviser, udvikler nye uddannelser samt rådgiver Topdanmarks nye og eksisterende kunder.

Jens Brøgger, VIP rådgiver, Topdanmark

Jeg har været gennem et Blueprintforløb hos Annika over 3-4 måneder, og det er den bedste, mest lærerige og inspirerende gave, jeg har givet mig selv.

Annika guidede mig kærligt og sikkert – gennem hendes fantastiske visualiseringer og spørgsmål – ind i kroge af mig selv, som jeg aldrig har mødt før, men som åbnede op, bevidstgjorde og lærte mig så meget om mig selv. Annika tog med stor indsigt og forståelse en hvilken som helst af mine mentale- og sindsudfordringer og åbnede mit sind for muligheder til at forstå og begynde en healingsproces. Både de vigtige sider, som jeg undertrykker og har lagt i skyggen, og de lyse sider, som allerede beriger mig, men som kan give mig meget mere power.

Jeg fik sat aktion og handling bag mine ønsker, så jeg nu er kommet meget længere med at leve det liv, der giver mig mening. Og det slutter slet ikke her, da jeg kan bruge Annikas kraftfulde og kærlige redskaber til at støtte og lede mig i min daglige selvudvikling fremadrettet.

Tak for Annika.

Lisbet Cardoso, Projektleder, Deloitte

Du har en fantastisk evne til at få en til at slappe af og til at skabe en god atmosfære. Jeg følte mig fuldstændig tryg til sessionerne til trods for, at det er de dybeste hemmeligheder, problemer og svære erindringer, der bliver vendt. Det er en fantastisk gave. Tusind tak fordi, du brugte tid på mig. Det vigtigste, jeg har taget med, er, at få sat ord og begreber på de mange følelser/erindringer/tanker, som flyver rundt i mig.

Jeg føler, jeg har fået en indre guide, en dybere forståelse af mig selv og et pejlemærke, som jeg bliver ved med at vende tilbage til, når der opstår uventede ting, som måske kan hyle mig lidt ud af den. Og det virker. Jeg føler mig stærkere end nogensinde før. Tusind tak, Annika!

Mette

Inden forløbet med Annika rendte jeg tit ind i perioder, hvor jeg følte mig tom, trist og utilstrækkelig. Jeg havde absolut ingen idé om, hvordan jeg kom ud af de her perioder, selvom jeg hele livet har været besat af at finde ud af hvordan. Jeg prøvede at meditere mig ud af det, tage handling imod de ting, jeg gerne ville fixe i mit liv og tænke positive, men intet hjalp.

Her efter forløbet føler jeg vitterligt, at jeg lever i en helt ny virkelighed, som en helt ny person, hvor alt kun bliver vildere og vildere for hver måned. Jeg ved nu, hvordan jeg skal håndtere negative følelser og svære situationer, så de løber igennem mig lige så hurtigt som de kommer – og jeg har aldrig tjent flere penge, været mere fri socialt eller følt mig så meget i live, som jeg gør nu.

Kort fortalt er mit liv gået fra forsvarsposition til angrebsposition, og det var aldrig sket, hvis ikke jeg havde lært at mærke og elske alle følelser og dele af mig selv – ønskede som uønskede.

Hvis du overvejer at investere i et forløb, er det et tegn fra oven på, at du bliver nødt til at gøre det som dit næste skridt i livet. Stol på det. Det hele vil give mening, når du kommer ud på den anden side.

Christian Øyen Dam, Selvstændig

Jeg har deltaget i et Blueprintforløb hos Anika, og det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Det blev starten på mit livs udviklingsrejse. Jeg har i forløbet lært mere om mig selv, end jeg har gjort de sidste 20 år.

Jeg fik skrællet tidens begrænsende lag af og fandt i forløbet ind til kernen i mig selv. Fandt årsagerne til, hvorfor jeg er et andet sted i mit liv, end jeg ønskede at være. Annika ledte mig sikkert igennem processen, som viste mig en vej til, hvordan jeg kunne ændre mine gamle, forældede overbevisninger og skabe et nyt, solidt fundament baseret på kærlighed til mig og skabe varige ændringer i mit liv.

Annika er virkelig dygtig og udviser et kæmpe engagement. Hun formår med sin person at skabe et frirum, hvor man føler sig tryg, accepteret og forstået. Det gjorde, at jeg turde gå dybere og få maksimalt udbytte af forløbet.

Så hvis du drømmer om at blive lykkelig i alle livets forhold og skabe indre ro og balance – er det bare med at komme i gang med et Blueprintforløb – det er benhårdt arbejde – men det er det hele værd.

Tusind tak – fantastiske Annika – for at hjælpe mig på rejsen til at blive et bedre og mere helt menneske – det vil jeg altid være dig taknemmelig for.

Anne

Hvis en coach er en person, der skal hjælpe til at skabe resultater, så er Annika en rigtig dygtig coach. Jeg har af tre omgange arbejdet sammen med Annika. Hvis jeg lidt ironisk skal starte med ulempen, er det, at jeg hele tiden, efter at have udvikling mig, bliver nysgerrig efter hvad findes der mere … Så jeg kommer igen og igen.

Jeg oplever Annika som en moderne kvinde, der er utroligt dedikeret. Annika er særdeles effen til at give plads til, at det er ens eget mål, der sættes. Herfra styrer Annika processen meget professionelt. Det er ikke en ”walk over” at arbejde sammen med Annika. Der sættes mål som følges og nås gennem målrettet, intensivt arbejde. Specielt Annikas evne til at være holistisk og gående mod det specifikke, sammenholdt med et meget interessant koncept, gør, at jeg giver hendes arbejde de allerbedste anbefalinger.

Kenneth Jensen, Chief of Region East, if Forsikring

Skyggearbejdet har været dejligt målrettet. Det har været en tryg proces, også når det var svært. Det, at det er delt i 3 perioder – fortid, nutid og fremtid – har betydet, at jeg har kunnet give mig tid til at tage et grundigt kig på mig selv og på de mønstre og mekanismer, der har været benspænd for mig i mit liv.

Arbejdet omkring delpersonligheder og projektioner har været en god følgesvend for mig. Arbejdsbogen har gjort det enkelt at holde mig på sporet og ikke ”sporte” ud i overspringshandlinger og forglemmelser i forhold til, hvad jeg gerne ville nå. Og så har det været godt, at der midt i alt det alvorlige, har været humor og glæde.

Jeg tager mig ind i mellem en dans med mine skygger, når de dukker op. De bliver glade af det og vil gerne ud i lyset.

Eva Kelly, Pædagog

Efter at have gået omkring i en lang periode med følelsen af at være utilstrækkelig, kom jeg i kontakt med Annika. Vi havde nogle indledende samtaler om hvilken form for coachingforløb, der ville passe mig. Efter samtalerne startede jeg med et Blueprintforløb på 13 uger.

Det gik hurtigt op for mig, at dette var noget, jeg burde have gjort for lang tid siden. Jeg blev kendt med mit indre og fandt ud af hvilke dele, jeg skulle arbejde med for at forstærke de områder, der skulle sikre min fremtidige vision om succes på alle plan.

Jeg kan varmt anbefale Annika og hendes forskellige coachingforløb. Det vigtigste er at tage sig tid til at arbejde med de værktøjer, man får uddelt. Processen er selvforstærkende. Jo mere man arbejder med sig selv, jo bedre bliver resultaterne. Forløbet har i hvert fald ændret min tilværelse til det positive på alle plan, og tilkendegivelser fra både venner og familie samt forretningsforbindelser viser, at forløbet har været succesfuldt.

Jahn Fredrik Hermansen, Managing Partner

Som jeg ser Blueprintforløbet er det nok en proces, der har det alle udviklingsprogrammer ønsker sig. Uanset at jeg ikke kan forklare, hvad det konkret er, så er det måske processens meget strukturerede opbygning med en kombination af at være ”blød og hård” samt Annikas unikke formidlingsevne. I virkeligheden er det nok hele kombinationen.

Det er med ro og overbevisning, at jeg fulgte Annikas råd og struktur. Jeg ser mig selv som en succesfuld, stærk mand, der gerne ville udnytte de sidste 25-30% af mit potentiale og finde det mod, der skulle til og den selvtillid, der gør, at jeg kan forfølge mine mål.

Det har været en utrolig spændende rejse, hvor alle steps har været utrolig interessante og hele tiden (på hver deres måde) gav fremdrift. At nogle af mine store mål blev opfyldt midt i processen, bekræftede mig kun i, at denne proces er det rigtige valg. Jeg kan næsten ikke vente med at arbejde videre med mine øvrige mål.

Mine varmeste anbefalinger går til alle, der er nysgerrige efter at sætte sig mål og nå dem. Blueprint handler om virkelighed og er for dem, der vil leve i virkeligheden.

KJ

Jeg var utrolig glad for samtalerne med Annika og lærte så meget. Jeg fandt ud af, hvor vigtigt det er at have en, der sidder og holder fast i visionerne sammen med mig. Jeg kunne også mærke, at det, at vi skulle tale sammen hver uge gjorde, at jeg ”tog mig sammen” til at lave de action steps, vi havde aftalt. Når jeg kunne mærke, at jeg ikke liiiige fik gjort det, blev det tydeligt, hvor meget undskyldninger og overspringshandlinger sniger sig ind, og hvor meget de påvirker vores resultater og holder os tilbage. AV! Stor indsigt. Og hvilken fantastisk følelse, når jeg gennemførte skridt for skridt, selvom det gav sug i maven flere gange, og jeg fik lyst til at vende om.

Annika har en behagelig stemme og en let, rummelig og opløftende energi, som strømmede gennem samtalerne, også når der var meget modstand – der var hun i stand til at holde fast og blidt løsne tingene. Jeg ville elske at tage et forløb igen.

Sanne Graulund, Sangerinde

Skyggearbejde giver dig en større frihed, lethed og balance.

Få mine 10 bedste tips til at leve dit liv i balance