Sæt dig selv fri skyggeforløb​

En 1:1 introduktion til og udforskning af skyggen

Sæt dig selv fri er et 8-ugers øjenåbnende og transformerende skyggeforløb. Det er et forløb til dig, der gerne vil lære dig selv at kende på et dybere plan, forstå dine personlige skyggesider, din selvsabotage og det, der spænder ben for, at du gør det, du gerne vil gøre – og er den, du gerne vil være.

Når vi ikke føler os fri til det, er det ofte fordi vi har stillet for mange sider af os selv i skyggen. Vi har vendt vigtige og vitale egenskaber ryggen, og uden adgang til dem, bliver vi holdt fast i en tilsyneladende uforanderlig persona og har svært ved rigtigt at rykke på det, der er vigtigt for os.

Vi kan ikke leve et helt liv, hvis vi kun har adgang til halvdelen af os selv.

Skyggearbejde er særdeles gavnligt i kriser, konflikter og overgange, hvor man ønsker at gå fra A til B eller genopdage eller genopfinde sig selv. Hvem er jeg egentlig? er spørgsmålet, der bliver vendt.

Sæt dig selv fri forløbet er for dig, der gerne vil:

Hvem er jeg egentlig?

I Sæt dig selv fri forløbet bliver det spørgsmål stillet på 8 forskellige måder, og du bliver inviteret til at kigge på dig selv (og skyggen) fra mange forskellige vinkler. Det er en slags selvforståelsesforløb, hvor du bliver klogere på dig selv og dine skjulte sider og mønstre. Og hvor du åbner op for og giver plads til en ny version af dig.

Forløbet består af 8 sessioner.

Uge for uge bliver du præsenteret for en ny vinkel på skyggearbejdet.

Vi starter med at gøre status over, hvor du er lige nu, og hvad du ønsker dig. Du får personlig introduktion til skyggen og får afdækket hvilke egenskaber og følelser, du har sat i skyggen – både i din barndom og i dit voksenliv. Du får en forståelse for dine projektioner og lærer at ”tage en skygge hjem”. Du får afdækket dine personlige blind spots, din fornægtelse, din skam, dine skyggeoverbevisninger og de underliggende commitments, der styrer og bremser dig under overfladen.

Jeg hjælpe andre til at opnå større følelsesmæssig helhed og balance gennem skyggearbejde

Temaer

Hvem er du?

Du er ressourcestærk og har lyst til fremdrift og ændringer i dit liv, men sidder formentlig fast eller føler dig handlingslammet i et eller flere områder.
Sæt dig selv fri forløbet er handlingsdrevet og struktureret. Uge for uge bliver du holdt til ilden og får større indsigt i dig selv og dine mønstre. Hjemmearbejds-refleksionerne sikrer, at du rykker og integrerer det, du lærer om dig selv. Det er derfor en forudsætning, at du – udover at blive guidet – også har lyst til at handle.

Sæt dig selv fri forløbet handler om at få nedbrudt de usynlige mure, du engang har bygget op, så du kan få adgang til de sider af dig selv, du enten har fornægtet, gemt eller givet væk til andre. Så du – måske for første gang – kan se mere ærligt på, hvem du er og træde langt mere autentisk frem. Privat som professionelt.

Sæt dig selv fri forløbet:

Et Sæt dig selv fri forløb vil give dig:

Klar til at komme i gang?

Pris for SÆT DIG SELV FRI forløb (8 sessioner á 60-75 min.): Kr. 6.990 + moms. Kunne du godt tænke dig at få en fornemmelse for, hvordan det er at blive coachet på denne måde, så book en 20 minutters uforpligtende prøvesession med mig lige her.
Skyggearbejde giver dig en større frihed, lethed og balance.

Få mine 10 bedste tips til at leve dit liv i balance