Healing Your Heart forløb

Healing Your Heart forløbet er baseret på Debbie Fords bog “Når kærligheden os skiller” (Spiritual Divorce på engelsk).

Forløbet handler om at hele dit hjerte efter et brud (nyt eller gammelt).

I virkeligheden kan det at blive skilt være en katalysator for, at du for alvor kan lære dig selv at kende, slutte fred med fortiden og frigøre dig fra gamle, destruktive mønstre.

Forløbet vil støtte dig i at give ordentligt slip og lægge den bagage, der eventuelt forhindrer dig i at opleve et nyt og velfungerende parforhold, fra dig. Du bliver guidet igennem en proces, der vil støtte dig i at give slip på gammel smerte, skuffelse, skyld og skam.

Healing Your Heart er ideelt til dig, der:

Det første skridt hen mod at hele dit hjerte og lære at elske igen, er at være ærlig over for dig selv og afdække den eventuelle smerte og det tab, som du kan have oplevet i forbindelse med et brud/skilsmisse.

Du bliver nødt til at være villig til at kigge dybt indad for at afdække de overbevisninger, du har skabt og alle de betydninger, du har tillagt forskellige oplevelser fra dit forhold. Det, vi kalder for din “historie” omkring dit forhold.

Under et personligt Healing Your Heart forløb vil du:

  • Afdække alt det, der står i vejen for, at du kan hele dit hjerte
  • Se, hvordan smertefulde oplevelser kan bruges som en katalysator til at blive mere kærlig over for hele dig selv
  • Lære at tune ind på, anerkende og ære dine følelser, så du kan være i stand til at bruge dem frem for, at de bruger dig
  • Kigge nærmere på den historie, du har skabt i forbindelse med dit forhold/skilsmisse
  • Blotlægge og forandre det, du gør, som forhindrer dig i at skabe, opleve og fastholde de sunde og nære forhold, som du ønsker i dit liv
Healing Your Heart forløbet er baseret på Debbie Fords bog "Når kærligheden os skiller"

Temaer

Når vi går igennem et brud kan livet føles knusende. Det kan føles som om, at vi aldrig nogensinde kommer til at blive hele igen.

Det, vi tror, at vi har mistet i bruddet, er altid os selv. Det er aldrig den anden. Ikke i virkeligheden. Det, vi forestiller os, at vi har mistet, er os selv. Alle vores forestillinger om, hvem vi er.

Det er os selv, vi mister i et brud, og det er derfor, det gør så ondt.

De fleste af os vil helst begrave smerten og følelserne fra vores forliste forhold så dybt som muligt. Det er naturligt at fornægte smerten og prøve at slippe væk fra den. Men vi kan ikke hele det, vi ikke vil mærke. For virkelig at kunne hele dit hjerte bliver du nødt til at anerkende og mærke det, der er og være villig til at gå ind i dig selv og afdække alt det, du så hårdt har prøvet at gemme væk.

Det kan føles skræmmende at gøre. Men for at kunne gå fra at føle dig magtesløs i forhold til dine omstændigheder til igen at føle dig stærk og fuldt ud ansvarlig i dit liv, bliver du nødt til først at se dit tab, din frygt, din skam, din sorg, din vrede og din fornægtelse i øjnene.

Healing Your Heart forløbet vil gøre dig stærkere og mere powerfuld. Du bliver også bedre til at mærke dig selv og stole mere på din intuition.

Forløbet vil ændre, hvordan du ser dig selv, hvordan du er sammen med andre mennesker og hvordan du agerer i dine omgivelser. Uanset om du er ved at blive skilt, tænker på at blive det, har været det længe, men fortsat sidder fast i smerten, vil forløbet give dig et nyt perspektiv på dit liv. Du vil komme til at lære dig selv at kende på et helt nyt niveau, og det vil hjælpe dig til at åbne dit hjerte igen.

Efter et personligt Healing Your Heart forløb vil du have:

Det kommer vi til at arbejde med – uge for uge:

Praktisk information

Et personligt Healing Your Heart forløb strækker sig over 13 uger. Sessionerne foregår som ugentlige telefonmøder på et fastlagt ugentligt tidspunkt, og hver session varer ca. 90 min.

Healing Your Heart forløbet er anderledes end ”traditionel” coaching, idet du som klient en del af tiden har lukkede øjne og bliver guidet gennem visualiseringsøvelser.

Du får din egen workbook til Healing Your Heart forløbet, og sessionerne forgår over telefonen (eller Zoom), så du kan tage forløbet hjemme i din egen stue.

Pris for 3-4 måneders Healing Your Heart forløb (13 sessioner á 90 min. + intro- og opfølgningssession):
Kr. 12.900 + moms.

Du kan også betale i rater. Første rate betales ved tilmelding og de resterende i efterfølgende månedlige rater.

Hvorfor foregår det på telefonen/Zoom?​

Der er flere fordele ved at blive coachet på telefonen/Zoom. Du behøver ikke sidde og kigge ind i en skærm, men kan sidde helt afslappet i din yndlingsstol.. Det giver dig en større frihed. Der vil desuden være mange guidede visualiseringer under forløbet, og de fungerer bedst (synes jeg) uden kamera eller andre visuelle distraktioner.

Det siger andre, der har prøvet Healing Your Heart

Klar til at komme i gang?

Jeg tilbyder en 20-minutters uforpligtende prøvesession, så du kan få en fornemmelse af, hvordan det er at blive coachet på denne måde.

Skyggearbejde giver dig en større frihed, lethed og balance.

Få mine 10 bedste tips til at leve dit liv i balance