Mød din skygge – 6 ugers live online forløb

Mød din skygge 6-ugers forløbet er baseret på Debbie Fords arbejde. Under forløbet vil du bl.a. udforske og afsløre den historie, der styrer dit liv.

At kunne afdække vores historie og identificere dens begrænsende overbevisninger er – i min optik – helt nødvendigt for at kunne skabe det liv, vi ønsker os.

Vi har alle – uden undtagelse – en historie, der beskriver den person, vi tror, vi er. Vores historie er den subjektive fortolkning, vi har tillagt faktuelle hændelser og omstændigheder i vores liv. Selvom det er en historie, vi har skabt på et ubevidst plan, kan den fremstå som sandheden om, hvem vi er, og hvordan verden fungerer.

Mød din skygge 6-ugers forløbet er for dig, der:

Vores historie er ikke god. Den er ikke dårlig. Den er bare. Den kan være din kilde til styrke eller din kilde til sorg. Hvis ikke du er bevidst om din historie, vil den begrænse dig. Fordi din indre historie skaber din ydre verden.

Når du bliver bevidst om din historie – og ikke mindst – slutter fred med den, kan du træde ud af dens skygge og ind i en ny, inspirerende fremtid.

Sandheden er, at jeg har en historie … men jeg er ikke min historie!

På Mød din skygge 6-ugers forløbet vil du:

  • Forstå hvorfor vi holder fast i vores historier
  • Lære hvordan du træder ud af din historie
  • Få afdækket den hemmelighed, der ligger gemt i dit personlige drama
  • Begynde at se din historie som din styrke
  • Få mulighed for at bryde ud af de overbevisninger, der har begrænset dig, og se dig selv fra et andet og mere powerfuldt perspektiv
  • Have sat og opnået et specifikt, veldefineret mål
  • Blive støttet i at træde ind i lyset af en ny inspirerende fremtid
Skyggearbejde er vejen til et liv i balance

Alle de erfaringer, du har opnået, er en del af din unikke opskrift

Når dine erfaringer forstås og integreres, vil de give dig de fineste indsigter, der frigør potentiale, mod og handlekraft. Alt det, du behøver for at kunne udleve og blive alt det, du kan blive.

Det er ofte nemmere at se, hvordan vores positive oplevelser og evner har givet os noget i vores liv. Men de smertefulde (eller måske endda traumatiske) oplevelser i vores liv er en lige så vigtig en del af vores erfaring, som vil hjælpe os til at blive den person, det var meningen, at vi skulle være.

Temaer

Uanset hvilke vilkår vi har haft – hvad vi har haft af med- og modgang – er det netop kombinationen af disse oplevelser, der gør os til unikke, ressourcestærke mennesker med en medfølelse, indsigt og viden, som kan styrke og berige ikke kun vores liv, men også andres.

Når vi når ind til den inderste, befriende sandhed om os selv – en følelse, der ofte har ligget gemt og glemt i skyggerne siden vi var børn – får vi mulighed for at bryde med de mønstre og selvbilleder, som har virket begrænsende eller direkte destruktive i vores liv.

Vi kan komme frem til erkendelsen af, at vores historier indeholder nøjagtig de ingredienser, vi har brug for til at blive de mennesker, som vi dybest set er og altid har længtes efter at være.

Hvordan foregår det?

Det foregår således, at du sidder trygt og roligt derhjemme og er med på telefonen eller computeren. Du skal ikke tænke på transport, parkeringsplads eller have pænt tøj på. Det eneste du skal, er at sørge for, at du sidder behageligt, læne dig tilbage og tage imod. Alle sessioner bliver optaget, så du kan altid lytte på en optagelse efterfølgende, hvis du af den ene eller anden grund ikke kan være med live..

Det får du:

Godt at vide:

Skriv dig op i dag

Hvis du er interesseret i forløbet, er du meget velkommen til at skrive dig på interesselisten lige her. Så hører du fra mig så snart, at jeg har en ny dato.
Skyggearbejde giver dig en større frihed, lethed og balance.

Få mine 10 bedste tips til at leve dit liv i balance