Skyggearbejde – vejen til et liv i balance

Vi kender alle sammen de tidspunkter i vores liv, hvor vi står i situationer, som kalder på at skulle vise nye sider af os selv frem. Vi mærker, at vi gerne vil gå efter det nye, men der er noget, der holder os tilbage. En skygge, der står i vejen.

Det kan også være, at livet har taget en pludselig drejning, og vi kan have svært ved at samle os selv op. Fx i forbindelse med en skilsmisse, fyring, sygdom, et stressnedbrud eller dødsfald, eller når vi – typisk omkring 40-års alderen – kan opleve en pludselig eller snigende – følelse af tomhed, meningsløshed og forvirring.

Uanset hvilken krise eller hvilket livsvendepunkt, vi står i, er der flere ting, vi kan gøre. Vi kan enten ignorere det, fortrænge det, eller håbe på, at følelsen forsvinder af sig selv igen. Eller vi kan kigge indad. Og undersøge, hvad det er, der gemmer sig under overfladen. Finde ind til, hvad det er, der kræver vores opmærksomhed. Dette kan være en fantastisk mulighed for at lære os selv bedre at kende. På et langt dybere plan.

Kender du dette?

Blueprint

Personligt 1:1 skyggeforløb bestående af 12 sessioner á 90 minutter + intro- og opfølgningssession.

Healing your heart

Personligt 1:1 skyggeforløb bestående af 13 sessioner á 90 minutter + intro- og opfølgningssession.

Courage

Courage er en spirituelt funderet proces, der vil styrke dig indefra og ud. Courage er et helt nyt 10-ugers intensivt og transformerende forløb designet specifikt til kvinder.

Sæt dig selv fri

Sæt dig selv fri er et 8-ugers øjenåbnende og transformerende skyggeforløb. Det er et forløb til dig, der gerne vil lære dig selv at kende på et dybere plan,

Få en gratis prøvesession

Jeg tilbyder dig en 20 minutters gratis og uforpligtende prøvesession, hvor du kan få en fornemmelse af, hvordan det er at blive coachet på denne måde.

Skyggearbejde giver dig en større frihed, lethed og balance.

Få mine 10 bedste tips til at leve dit liv i balance