Courage

”Modet er den vigtigste menneskelige egenskab, fordi det er den egenskab, der er garant for alle de andre”
– Sir Winston Churchill

Courage er et helt nyt 10-ugers intensivt og transformerende forløb designet specifikt til kvinder. Det er et forløb til dig, der længes efter mere styrke, autenticitet og følelsesmæssig frihed.

Som den eneste tilbyder jeg dette enestående forløb – udviklet af Debbie Ford – på dansk. Forløbet er baseret på den sidste bog, Debbie nåede at udgive inden sin død, ”Courage: Overcoming Fear & Igniting Self Confidence”. Bogen er oversat til dansk og hedder ”Mod: Overvind frygten og lad selvtilliden stråle”.

Courage er en spirituelt funderet proces, der vil styrke dig indefra og ud.  

Under forløbet vil du blive vist, hvordan du kan opnå en helt ny frihed til at give udtryk for alle sider af dig selv. Du vil arbejde fokuseret på at styrke forbindelsen til din egen indre modige kriger – den del alle vi kvinder har i os – og som hver dag kæmper for at træffe modige og selvsikre valg mod vores dybeste ønsker og mål.

Du vil blive ført gennem 7 transformerende processer (The Seven Codes of the Courageous Warrior), som hjælper med at aktivere dit mod og åbne op for større adgang til den selvtillid, glæde og kraft, der altid findes i os.

Når du åbner op for denne livskraft kommer du i kontakt med dit højeste potentiale, og det vil gøre dig bedre i stand til at handle mere autentisk og modigt mod dine ønsker og mål.

Courage forløbet er for dig, der:

Du skal være villig til at tage modige skridt undervejs i processen, som ultimativt vil gøre dig i stand til at give slip på den person, du har været til fordel for den person, du kan blive – hele tiden med min støtte og opbakning ved din side.

Courage forløbet vil give dig ro indeni, og du vil bl.a.:

  • Få større handlekraft
  • Få stærkere personlige grænser
  • Være bedre rustet til at håndtere de udfordringer, livet måtte komme med
  • Få styrket din evne til at bede om det, du har brug for
  • Turde konfrontere grænseoverskridende adfærd
  • Få rykket dine grænser for, hvad du tør
  • Få mere frihed
  • Få styrken til at kunne gå målrettet efter det, du gerne vil opnå
  • Få styrket din selvkærlighed
  • Få genopbygget dit mod og din selvtillid
Courage er et intensivt og transformerende skyggeforløb udviklet af Debbie Ford.

Forløbet består af 10 sessioner, og hver session varer ca. 90 min.

I løbet af 10 uger vil du lære om frygt, selvtillid og mod. Skridt for skridt vil jeg guide dig igennem transformerende processer, der er designet til at styrke dit fundament, hele gamle tanker, overbevisninger og mønstre samtidig med, at du får modet til at handle på det, du før har været bange for.

Temaer

Hver uge vil du have hjemmearbejde, der hjælper med at aktivere din selvtillid. Denne proces vil ændre den, du er på det dybeste niveau. Den vil støtte dig i at lære, hvordan du elsker hele dig selv – din historie, dine fejl og mangler, din svaghed og ja, din frygt.

Sessionerne vil foregå enten over telefonen eller på Zoom. Der vil være op til ca. 2 timers hjemmearbejde mellem sessionerne – dog nogle uger mere. Du får din egen personlige workbook til forløbet.

Hvorfor foregår det på telefonen/Zoom?​

Der er flere fordele ved at blive coachet over telefonen/Zoom (uden kamera på). Du behøver for det første ikke at sidde og kigge ind i en skærm, men kan sidde helt afslappet i din yndlingsstol. Det giver dig en større frihed. Der vil desuden være  mange guidede visualiseringer under forløbet, og de fungerer bedst (synes jeg) uden kamera eller andre visuelle distraktioner.

Klar til at komme i gang?

Jeg tilbyder en 20-minutters uforpligtende prøvesession, så du kan få en fornemmelse af, hvordan det er at blive coachet på denne måde.

Skyggearbejde giver dig en større frihed, lethed og balance.

Få mine 10 bedste tips til at leve dit liv i balance