Jens Brøgger, VIP rådgiver, Topdanmark

“Jeg har netop afsluttet et Blueprint Coaching forløb sammen med Annika Leschly.

I forløbet kommer man vidt omkring, men ikke længere end at det giver mening. Selve forløbet er meget struktureret og har givet mig en masse nye indsigter og forståelse, og vigtigst af alt nogle helt konkrete værktøjer til at komme videre.

Man føler aldrig, når et nyt emne er afdækket, og man skal øve de nye indsigter, at det er svært, eller at man står alene netop fordi de værktøjer/metoder, der bliver tilgængelige gennem Annikas coaching, er så powerfulde.

Annika er på alle områder en særdeles kompetent coacb. Hun er tillidsvækkende, en god lytter, og er især god til at holde fokus og samtidig meget sympatisk. Det er en fornøjelse at gennemgå forløbet sammen med hende.

Jeg har gennem tiden taget en del forløb, kurser og uddannelser inden for personlig udvikling, undervisning samt salg og performance. Blueprintforløbet, og ikke mindst Annika som person, gør, at det nok er det bedste, jeg har oplevet. Det har uden tvivl styrket mig personligt, og ikke mindst i min rolle som VIP rådgiver hos Topdanmark, hvor jeg både underviser, udvikler nye uddannelser samt rådgiver Topdanmarks nye og eksisterende kunder.”

Skyggearbejde giver dig en større frihed, lethed og balance.

Få mine 10 bedste tips til at leve dit liv i balance