Er du lige kommet tilbage fra ferie?

Og synes du også den første tid føles lige lovlig hård?

Det er helt naturligt. Det tyder bare på, at du har nydt din sommerferie og haft tid til alt det, du måske ikke lige når i hverdagen. Du har formentlig været helt nede i gear og mærket en større ro og balance, end du gør til daglig.

Måske kan du allerede efter et par dage tilbage på jobbet mærke, at denne nyvundne fredfyldthed lige så stille og roligt er på vej væk igen.

Det er det, der sker.

Men livet skal ikke overleves. Det skal leves og nydes. Og ikke kun i ferierne.

Vi kan faktisk selv vælge hvilken følelse, vi ønsker at have indvendig. Men det kræver, at vi tager ansvar for at træffe de valg, der giver os den følelse.

Det kræver, at vi prioriterer os selv. At vi giver os selv den ro og stilhed, vi har brug for for ikke at blive stresset eller lidt for kort for hovedet. At vi sætter tid af dagligt for at centrere os og komme i balance.

Til hverdag kører mange af os et præstationsræs, hvor der ikke er tid til slinger i valsen. Hvilket blandt andet gør, at vi udsætter vores egne behov til fordel for andres. Men vi har i højere grad brug for at mærke os selv og vores behov og dermed finde ud af, hvad vi virkelig har lyst til. Det kan nogle gange konflikte med vores behov for anerkendelse. Det kan kræve tålmodighed, commitment og øvelse. Samt villighed. Villighed til, specielt i starten, at risikere at sidde med nogle knap så behagelige følelser, som fx skyldfølelse, frygt for at blive dømt eller kritiseret af andre eller bekymring over at skulle udfordre nogle gamle overbevisninger og adfærdsmønstre.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan du kan leve dit liv i balance ved at integrere dine skyggesider – de sider af dig selv, du på et tidspunkt (ubevidst) har skilt dig af med, men uundgåeligt vil komme til at savne og få brug for igen – såsom dit mod, egoisme, kreativitet og nærvær, eller hvad det nu end er, du har stillet i skyggen? Så overvej min mini-workshop Lev dit liv i balance – med skyggearbejde, som jeg holder d. 8. september.

Mit ønske er at give dig muligheden for at bevare din balance i en travl hverdag. At inspirere til, at du kan stå stærkt i dit eget lys og træffe valg, som gør livet rart og mindre kompliceret samt med styrken til at være lige præcis den, du ønsker at være.

Del denne post

Måske vil du også synes om

Generelt

Debbie Ford, The Shadow Queen

Smukke Debbie Ford ❤️ Det er næsten ikke til at forstå, at det er 10 år siden denne fantastisk inspirerende, kloge og passionerede kvinde og

Skyggearbejde giver dig en større frihed, lethed og balance.

Få mine 10 bedste tips til at leve dit liv i balance