Debbie Ford, The Shadow Queen

Smukke Debbie Ford ❤️

Det er næsten ikke til at forstå, at det er 10 år siden denne fantastisk inspirerende, kloge og passionerede kvinde og mest eminente underviser, jeg nogensinde har haft, døde.

Debbie var modig, skarp, hardcore ærlig, sjov, autentisk, nærværende, hårdtarbejdende og på ingen måde bange for at dele ud af sine dybeste, mest skamfulde hemmeligheder og fejltrin. Endda på den mest underholdende måde. Hun kunne om nogen grine ad sig selv.

Og så havde hun klasse. Den der udstråling, der gjorde, at man vendte sig om efter hende, når hun trådte ind i et rum.

Hun var en ener. Helt unik.

Det var på grund af Debbie, at min passion for skyggearbejde startede, og hun er uden sammenligning den, der har betydet mest for min personlige udvikling (og karriere). Jeg er dybt taknemmelig for alt, hvad hun lærte mig.

Jeg kender ingen, der var mere dedikeret til at gøre verden til et bedre sted.

Tusind tak for alt, Debbie. Du er helt utroligt savnet ❤️

 

 

 

Del denne post

Måske vil du også synes om

Generelt

Debbie Ford, The Shadow Queen

Smukke Debbie Ford ❤️ Det er næsten ikke til at forstå, at det er 10 år siden denne fantastisk inspirerende, kloge og passionerede kvinde og

Skyggearbejde giver dig en større frihed, lethed og balance.

Få mine 10 bedste tips til at leve dit liv i balance