Vi skal turde leve vores liv. Tør du?

Jeg vil ikke påstå, at jeg er ekstremt eventyrlysten, super modig og en ægte verdenskvinde. Jeg elsker Danmark. Jeg elsker mit stille og rolige familieliv. Jeg elsker dagligdagen med min søn. Men noget af det værste, jeg alligevel kunne forestille mig, er at sidde som 70-årig og tænke: Hvad nu hvis?

Hvad nu, hvis jeg var flyttet til udlandet – i bare et par år?

Hvad nu hvis jeg havde haft modet til at gå efter drømmejobbet?

Hvad nu, hvis jeg havde gået efter ham manden, jeg aldrig rigtig fik erklæret min kærlighed til?

Hvad nu, hvis … hvad nu, hvis … hvad nu, hvis …?

Det er ikke fordi, jeg mener, at man ALTID bare skal følge sin lyst. Uden omtanke. Vi mennesker har selvfølgelig et ansvar over for hinanden. Vores job. Vores familier. Vi kan ikke altid bare lige rejse væk eller sige vores job op, fordi vi pludselig får lyst til det.

Men på den anden side mener jeg heller ikke, at vi skal gå på kompromis med vores værdier, drømme og længsler.

Vi skal kunne se os selv i spejlet og være tilfredse med de valg, vi har taget i vores liv, når vi en dag sidder som ældre og kigger tilbage.

Der skal vi kunne vide, at vi har gjort vores bedste. At vi har været en god mor. En god veninde. En god søster. SAMTIDIG med, at vi har fulgt vores hjerte.

Det er ikke fordi, jeg tror, at det er en nem balance. Men jeg tænker alligevel, at det værste må være, hvis vi sidder tilbage med en følelse af at have ladet os nøje og ikke levet vores liv fuldt ud.

Fordi vi ikke turde.

 

Det er altid nemmest at holde fast i det, der er. Lige meget hvor trist det end måtte være. Det er hårdt arbejde at lave ændringer. Uanset om det er vores livstil eller personlighed, vi gerne vil ændre på. Det kræver noget af os.

Hvis vi – bevidst eller ubevidst – har lagt godt og grundigt låg på vores drømme, kunne vi starte med at undersøge:

  • Hvad kunne jeg gøre, hvis jeg var klar?
  • Hvad ville jeg gøre, hvis jeg havde modet til det?
  • Hvad ville jeg turde (gøre/ændre/begynde på/sige ja til/sige nej til/kaste mig ud i), hvis der ikke var noget publikum?

Vi kan godt undersøge og udforske – uden at handle. Det må man gerne. Det handler først og fremmest om at vedstå os vores drømme og længsler og ikke bare fornægte og undertrykke dem. Men give os selv friheden til at dvæle ved dem. Give dem plads som en mulighed.

Jeg tror ikke, det er tilfældigt, at vi drømmer om lige præcis dét, vi drømmer om.

Hvis du lader din frygt stoppe dig i at gå efter det, du drømmer om eller være det fantastiske menneske, du var født til at være, så kunne mit Blueprint Coaching forløb muligvis være noget for dig.

Blueprint Coaching er et utrolig powerfuldt og effektivt forløb, hvor du arbejder med dine skyggesider (de sider i dig selv, du enten fornægter, skjuler eller undertrykker).

De fornægtede sider er ikke kun dem, vi opfatter som negative. Der kan være rigtig mange positive og fantastiske sider af os selv, som vi heller ikke har adgang til, fordi vi på en måde er kommet til at tro, at vi ikke har disse egenskaber eller kvaliteter.

Ved at tage disse egenskaber tilbage og integrere dem vil vi være i stand til at bruge dem til vores fordel og skabe det liv, vi inderst inde længes efter.

Efter et Blueprint forløb vil du have erfaret, at det, der holder dig fanget i fortiden ikke er andet end en illusion fra fortiden. Det er bare din frygt (ægte eller forestillet), der tygger drøv i din underbevidsthed.

Du vil forstå, at ALT det, du har været igennem, ikke har været der for at svække dig, men for at styrke dig. Gøre dig mere modig og føre dig tættere på dit sande jeg.

Blueprint-processen er et forløb, der strækker sig over 12 uger. Sessionerne foregår en gang om ugen via Skype eller over telefonen, så du kan sidde trygt og roligt hjemme i din egen stue og blive coachet. Læs mere om Blueprint forløbet lige her.

Og husk, du altid kan booke en 20 minutters gratis prøvesession, så du kan få en fornemmelse for, hvordan det er at blive coachet på denne måde.

Del denne post

Måske vil du også synes om

Generelt

Debbie Ford, The Shadow Queen

Smukke Debbie Ford ❤️ Det er næsten ikke til at forstå, at det er 10 år siden denne fantastisk inspirerende, kloge og passionerede kvinde og

Skyggearbejde giver dig en større frihed, lethed og balance.

Få mine 10 bedste tips til at leve dit liv i balance