Sådan bliver du klar til at bevæge dig mod din drømmedestination

Annika Leschly er specialist i skyggearbejde, som er arbejdet mod større helhed, frihed og balance.

I morgen starter vi på et helt friskt, sprødt, nyfødt og uberørt år. Dagen i dag er et utroligt powerfuldt tidspunkt til at kigge på din fortid og committe dig til en ny fremtid. At lave nytårsforsætter er jo rimelig nemt. Det kan være, du lover dig selv, at du vil blive mere økonomisk ansvarlig, bruge mere tid i fitnesscenteret, bruge mere tid sammen med dine børn, være sødere ved dig selv eller hvad det nu måtte være… Men oftest så sker der det, at de løfter vi afgiver i dag, er blevet til tomme drømme om et halvt års tid. Og hvorfor er det lige sådan? Jeg har en idé om, at det sker, fordi ægte forandring ikke finder sted, bare fordi vi gerne vil noget, eller fordi vi ønsker os en anden virkelighed. Ægte forandring finder sted, når vi føler os inspireret og begejstret over de muligheder, der findes og ikke er villige til at nøjes. Det sker, når vi committer os 100% til en ny måde at leve på, til en ny fremtid. Så hvordan gør vi lige det?

For at føle os inspireret, begejstret og kunne give plads til optimisme, entusiasme og vedvarende forandring, så bliver vi nødt til at lette på vores følelsemæssige bagage ved at kigge på, hvor det er, at vi spænder ben for os selv. Vi må simpelthen kigge på alle vores følelsemæssige blokeringer, begrænsende overbevisninger og følelser af uværdighed, der driver os i stik modsat retning end vores drømme. Hvis vi dropper vores løfter til os selv, så er det jo ikke, fordi vi helt vildt gerne vil ses som en taber, men fordi vi ubevidst er mere committet til en forældet udgave af os selv – en gammel identitet, der føles behagelig og tryg, også selvom den ikke har tjent os i rigtig mange år. Psykologisk dovenskab får os til at sætte vores liv på autopilot og falde i søvn bag rettet, frem for at forblive vågne, så vi kan få opfyldt vores inderste ønsker.

Der findes ikke noget bedre eller mere frugtbart tidspunkt end i aften til at kigge på din fortid og committe dig til en ny fremtid. Du kan stille dig selv disse enkle spørgsmål for at komme af med noget af din bagage og styre dit liv i retning mod en langt mere tilfredsstillende fremtid.

  1. Hvad er dine dybeste ønsker for dette år?
  2. Hvad er du villig til at opgive for at de kan gå i opfyldelse? Hvilke vaner, begrænsende overbevisninger, usunde relationer eller situationer er du villig til at give slip på?
  3. Hvornår holdt du op med at gøre det, der skal til for at få det, du gerne vil have?
  4. Hvilke uopfyldte behov vil bevæge dig væk fra din drømmedestination?
  5. Hvilken form for støttestruktur har du brug for, for at sikre denne nye fremtid?
  6. Hvem har du brug som din støtte for at sikre dig, at du ikke giver op på halvvejen eller falder i søvn undervejs?

Hvis du ønsker, at dette år skal blive et helt enestående år, så begynd at kigge på din destination og lav en flyveplan – et kort du kan følge. Og hvis du en gang imellem ikke har lyst til at følge din flyveplan, så stop op, tag en dyb vejrtrækning, genkald dig din vision for fremtiden og spørg dig selv: “Vil dette valg føre mig mod en inspirerende fremtid eller holde mig fanget i fortiden?”

I dag har du alle muligheder for at vælge din drømmedestination, lave en flyveplan og holde dig til den. Så vær modig og stærk, commit dig til at gå ombord og gør dette år til dit mest inspirerende, vildeste og bedste år nogensinde!

Rigtig godt nytår!

Del denne post

Måske vil du også synes om

Generelt

Debbie Ford, The Shadow Queen

Smukke Debbie Ford ❤️ Det er næsten ikke til at forstå, at det er 10 år siden denne fantastisk inspirerende, kloge og passionerede kvinde og

Skyggearbejde giver dig en større frihed, lethed og balance.

Få mine 10 bedste tips til at leve dit liv i balance